ΑΘΗΝΑ
00:18
|
17.04.2024
Με την στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ, προχωρώντας σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ασχολείται με εκτενές δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας «Liberation», προχωρώντας σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του ανταποκριτή στην Αθήνα, Φαμπιέν Περιέ, αναφέρει ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ, που σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, «διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τον κόσμο της νύχτας».

Ακόμη, στο δημοσίευμα, σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για μια γρήγορη έρευνα, ενώ το άρθρο της εφημερίδας, μεταξύ άλλων φιλοξενεί την τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αλλά και τη δήλωση του παλαίμαχου αστυνομικού συντάκτη Πάνου Σόμπολου.

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την μέχρι σήμερα δημοσιογραφική κάλυψη των συστημικών ΜΜΕ που δεν έχουν ως τώρα ούτε καν αναφέρει την δημοσιογραφική κάλυψη περιπτώσεων που άφησαν έκθετη την κυβέρνηση, με πλέον πρόσφατες τις υποθέσεις του κατηγορούμενου για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη ή του κατηγορούμενου για απάτη εις βάρος του Δημοσίου δημοσιογράφου Μένιου Φουρθώτη.

Πηγές: Rosa.gr, Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα