ΑΘΗΝΑ
07:41
|
26.04.2024
«Δεν μπορεί να επιχειρεί η κυβέρνηση να καλύψει τα λάθη με τις θεωρίες της ατομικής ευθύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι πολίτες οφείλουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας, αλλά δεν μπορεί να επιχειρεί η κυβέρνηση να καλύψει τα λάθη και τις παλινωδίες της, με τις θεωρίες της ”ατομικής ευθύνης”», τόνισε μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της ψηφιακής περιοδείας του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα.

«Ο κ. Μητσοτάκης έταξε άλμα δεκαετίας, αλλά σκοντάφτει στην καθημερινότητα σε κάθε δυσκολία,» ανέφερε η κ.Γεννηματά επισημαίνοντας ότι η απειλή για χιλιάδες λουκέτα και μαζική ανεργία που θα βρούμε μπροστά μας όταν ανοίξει η οικονομία είναι υπαρκτή.

Αναφερόμενη ειδικότερα στον αγροτικό τομέα, τόνισε ότι οι αγρότες δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους.

«Επιλέγουμε να προτάσσουμε ως βασικό προσανατολισμό της αγροτικής παραγωγής της Θεσσαλίας, την στήριξη της παραγωγής τροφίμων, τον εκσυγχρονισμό των παραδοσιακών καλλιεργειών, την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με ταυτότητα. Την ανάπτυξη συμπληρωματικών δραστηριοτήτων στον τομέα του αγροτουρισμού και της διασύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον Τουρισμό», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την Ε.Ε. την χρήση μέρους των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για την επανεκκίνηση της Οικονομίας, όπως ήδη ετοιμάζονται να κάνουν ο κ. Ντράγκι στην Ιταλία και ο κ. Μακρόν στη Γαλλία, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Επιπλέον, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε τα κονδύλια του ταμείου ίσως τη μεγαλύτερη και τελευταία ευκαιρία για τη χώρα. Το πρόγραμμα -όπως είπε -ξεπερνά την κυβερνητική θητεία της ΝΔ, προσθέτοντας με νόημα πως δεν έχει κανείς λευκή επιταγή να τα διαχειριστεί όπως αυτός κρίνει.

«Συγκροτούμε ένα ευρύ μέτωπο στην κοινωνία, μια νέα Εθνική Παραγωγική Συμμαχία που θα εγγυηθεί ότι οι συντηρητικές πολιτικές δεν θα κυριαρχήσουν, ότι μια Προοδευτική Διακυβέρνηση είναι όχι μόνο όραμα, αλλά το αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια νέα Αλλαγή στην Ελλάδα, που μόνο το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να κάνει πράξη», κατέληξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγές: ΑΘΗΝΑ 9.84

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

The Old Oak: A symbol of endurance

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα