ΑΘΗΝΑ
08:43
|
20.09.2024
Ο ηθοποιός εμφάνισε πυρετό, δύσπνοια και έντονα συμπτώματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος, μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ηθοποιός εμφάνισε πυρετό, δύσπνοια και έντονα συμπτώματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί διαγνώστηκε με πνευμονία και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε και η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη, που ωστόσο εμφανίζει ηπιότερα συμπτώματα και αναρρώνει στο σπίτι της.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει κατηγορεηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από τις συναδέλφους του Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

Ο ηθοποιός αφού καταγγέλθηκε από τις συναδέλφους του μοίρασε μία ντουζίνα εξώδικα σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ (ΟPEN, EΡΤ, MEGA, ANTENNA, ALPHA, STAR, ΣΚΑΪ κ.ά.) αξιώνοντας όχι μόνο να σταματήσουν κάθε αναφορά στο όνομά του αλλά να “κατεβάσουν” και τα ρεπορτάζ που αφορούν στις καταγγελίες σε βάρος του, ισχυριζόμενος ότι “κουρελιάστηκε η αξιοπρέπειά του”, ότι διασύρθηκε στο Πανελλήνιο και ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη, με αφορμή το τσουνάμι δημόσιων καταγγελιών και αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρανοχλήσεις και κακοποιήσεις σε δεκάδες ηθοποιούς από τον πάλαι ποτέ δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο, μέσω ένός μελό κειμένου που ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα cosmopoliti.com ζητούσε από τα θύματα να μην είναι “ανθρωποφάγα”, αλλά να συγχωρέσουν τον σύντροφό της


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία

Βόλος: Ξεκινάει η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα