ΑΘΗΝΑ
01:58
|
31.07.2021
Τα τρέχοντα μέτρα περιλαμβάνουν απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των δύο ατόμων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα πως τα περισσότερα περιοριστικά μέτρα στο πλαίσιο του λοκντάουν και βρίσκονται σε ισχύ για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, πρέπει να παραταθούν έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Χάγη ο Ρούτε τόνισε πως τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε τέτοια μεγάλη πληρότητα και πως οι αριθμοί νέων κρουσμάτων είναι τόσο υψηλοί που δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε σημαντική χαλάρωση των μέτρων έως ότου περάσει το τρίτο κύμα μολύνσεων της Covid-19.

Τα τρέχοντα μέτρα περιλαμβάνουν απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των δύο ατόμων.

Aξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία εβδομάδα ο αριθμός των καταγεγραμμένων μολύνσεων από κορονοϊό αυξήθηκε κατά 6%, γεγονός που κατέστρεψε κάθε προσδοκία για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από πλευράς των ολλανδικών υγειονομικών αρχών πως καταγράφηκαν 51.240 νέα κρούσματα Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, με την μεγαλύτερη αύξηση να σημειώνεται στις ηλικίες μεταξύ 13 έως 17 ετών.

Πηγές: DutchNews.nl

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιέσεις Τραμπ για ανατροπή του αποτελέσματος στις εκλογές του Νοέμβρη

Το Ιράν βλέπει πίσω από την επίθεση στο τάνκερ το Ισραήλ

Chango Bastia: “Haiti remains a colony of the USA”

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Σλάβι Τριφόνοφ έδωσε ο Βούλγαρος πρόεδρος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα