ΑΘΗΝΑ
08:28
|
19.04.2024
Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter από τα παλαιότερα βιτριολικά τιτιβίσματα της κυβερνητικής εκπροσώπου έναντι κορυφαίων στελεχών της ΝΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter από τα παλαιότερα βιτριολικά τιτιβίσματα της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, έναντι (νυν πλέον) υπουργών και κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, όταν ήταν ακόμη δημοσιογράφος και εκφραζόταν με περισσότερη άνεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τα εν λόγω tweets η Αριστοτελία Πελώνη στόχευε τόσο τον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και τους νυν υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πληροφορίες θέλουν να έχει προκληθεί αναστάτωση στην Ν.Δ., καθώς στελέχη και βουλευτές δυσανασχετούν που η κυβέρνηση εκπροσωπείται από κάποιον που στο παρελθόν στόχευε με βιτριολικά σχόλια τόσο το ίδιο το κόμμα όσο και τα στελέχη του.

Σημειώνεται πως το hashtag “Πελωνη_σβηνε” κάνει θραύση στο twitter.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος από την πλευρά της, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα, είπε ότι δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο εγκαλείται για κάτι που σχολίαζε “σχεδόν 10 χρόνια πριν σε άλλο πλαίσιο” και με τη δημοσιογραφική της ιδιότητα.

“Μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweet όπως άλλοι;” αναρωτήθηκε.

Υποστήριξε επίσης πως η επαναφορά στο προσκήνιο παλαιών αναρτήσεών της, αποτελεί “φτηνή τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει έναν ρόλο ιεράς εξέτασης”, τονίζοντας ότι αυτό “δείχνει την απελπισία κάποιων”.

Αναλυτικά η απάντησή της:

“Για πιο πράγμα εγκαλούμε; Επειδή σχολίαζα δέκα χρόνια πριν με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα με την οποία έγραφα και σε εφημερίδες; Ή μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική; Αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει έναν ρόλο ιεράς εξέτασης είναι μια πολύ φτηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων”.

Παραθέτουμε ορισμένα από τα διαβόητα Tweets της Αριστοτελίας Πελώνη:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα