ΑΘΗΝΑ
11:37
|
20.04.2024
Η συμφωνία θα υπογραφεί στο πλαίσιο της συνάντησης Κικίλια-Κλούγκε στην Αθήνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Αθήνα, θα είναι η έδρα του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) για την Ποιότητα της Υγειονομικής Περίθαλψης και την Ασφάλεια των Ασθενών, όπως είχε ανακοινωθεί από τον υπουργό Υγείας Βασίλης Κικίλιας και τον περιφερειακό διευθυντή του Π.Ο.Υ. για την Ευρώπη Χανς Κλούγκε.

Ο Χανς Κλούγκε πραγματοποιεί από σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου, τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα με αφορμή την υπογραφή συμφωνίας για την έναρξη της λειτουργίας του εν λόγω Γραφείου στην Αθήνα που θα είναι και το πρώτο παγκόσμια.

Η συμφωνία θα υπογραφεί από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον περιφερειακό διευθυντής του ΠΟΥ, το πρωί της Πέμπτης στις 11:00 στο Υπουργείο Υγείας. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο αντρών.

Την Πέμπτη, στις 15:00, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, θα παρουσιάσουν το Πενταετές Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Στη συνεδρίαση θα μιλήσει και ο Χανς Κλούγκε.

Την Παρασκευή 16 Απριλίου, ο κ. Κλούγκε συνοδευόμενος από τον κ. Κικίλια, θα επισκεφθεί την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στον Ελαιώνα και το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο “Προμηθέας” στο Μαρούσι, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη του Χανς Κλούγκε ολοκληρώνεται το Σάββατο 17 Απριλίου, οπότε και θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Νέα κεφαλή για πυραύλους Κρουζ δοκίμασε η Βόρεια Κορέα

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα