ΑΘΗΝΑ
07:41
|
25.04.2024
“Γυμνασμένος, αλλά ακατάλληλος. Να ελέγχει λίγο καλύτερα την κάμερά του”, λέει η συνάδελφός του Κλοντ Ντεμπελφέιγ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την πανδημία να έχει μεταφέρει στον ψηφιακό κόσμο μεγάλος μέρος των εργασιών των κοινοβουλίων σε όλο τον κόσμο ένα “ατυχές” περιστατικό στον Καναδά έφερε στο προσκήνιο μια συζήτηση για την υιοθέτηση ενός πιο αυστηρού ενδυματολογικού κώδικα ή κανόνων για τους βουλευτές στις τηλεδιασκέψεις.

Αφορμή ήταν η γυμνή εμφάνιση του βουλευτή του Κεμπέκ Ουίλιαμ Έιμος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης της καναδικής Βουλής. Ο 46χρονος βρισκόταν στο γραφείο του με φόντο τη σημαία του Καναδά και του Κεμπέκ και όπως υποστηρίζει ενεργοποιήθηκε κατά λάθος η κάμερα του υπολογιστή του και εμφανίστηκε χωρίς… κουστούμι και γραβάτα ενώπιον των συναδέλφων του. “Ήταν ακούσιο και μη ηθελημένο”, δήλωσε ο Ουίλιαμ Έιμος, ο οποίος ζήτησε συγνώμη για το “ατυχές λάθος, δεν θα επαναληφθεί” . Ο βουλευτής εξήγησε ότι τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η κάμερα, άλλαζε ρούχα καθώς μόλις είχε επιστρέψει από το τζόκινγκ.

Η τηλεδιάσκεψη που απέκτησε ξαφνικά μεγάλο ενδιαφέρον είναι κάτι σαν την “ώρα του Πρωθυπουργού” κατά την οποία οι βουλευτές απευθύνουν ερωτήσεις στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και στον Τζάστιν Τριντό.

Η συνάδελφός του Κλοντ Ντεμπελφέιγ είναι αυτή που έθεσε εκ νέου το θέμα της εμφάνισης των βουλευτών εν καιρώ πανδημίας. “Μάλλον πρέπει να υπενθυμίσουμε στους άνδρες συναδέλφους μας ότι πρέπει να φροντίζουν την εμφάνισή τους. Δεν λέω ο Έιμος είναι γυμνασμένος, έχει καλή φυσική κατάσταση αλλά ήταν ακατάλληλος και πρέπει να ελέγχει λίγο καλύτερα την κάμερά του”, δήλωσε η βουλευτής του Μπλοκ Κεμπεκουά.

Ο βουλευτής δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποια επίπληξη από τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής του ομάδας, Μαρκ Χόλαντ, ο οποίος δήλωσε στο δίκτυο CTV ότι το περιστατικό τον άφησε άφωνο, αλλά δεν ολοφάνερα δεν υπήρχε πρόθεση από τον συνάδελφό του να προκαλέσει.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Φρεγάτα Ύδρα: Κατάρριψη δύο UAV στον κόλπο του Άντεν

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Στον ανακριτή ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κωνσταντίνος Φλώρος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα