ΑΘΗΝΑ
10:02
|
19.04.2024
Η 52χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε δεκάδες ταινίες και στο γνωστό βρετανικό σήριαλ εποχής Peaky Blinders
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Εφυγε” μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού η 52χρονη ηθοποιός  Έλεν Μακ Κρόρι, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βρετανική σειρά εποχής, Peaky Blinders.

Η ηθοποιός εξέπνευσε στην οικία της. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τον σύζυγό της, Ντάμιαν Λούις, που σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:

«Με πόνο ψυχής ανακοινώνω ότι μετά από ηρωική μάχη η όμορφη και μαχητική γυναίκα Helen McCrory πέθανε ήσυχα στην κατοικία της, περιβαλλόμενη από την αγάπη φίλων και της οπικογένειάς της. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητη».

Η Έλεν Μακ Κρόρι γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1968 στο Λονδίνο. Ηταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Ουαλής Αν Μόργκανς και του Σκωτσέζου διπλωμάτη Ιέιν Μακ Κρόρι.

Είχε υποδυθεί την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ,Τσέρι Μπλερ, στις ταινίες “The Queen (2006) και The Special Relationship (2010). Είχε επίσης πρωταγωνιστικούς στις ταινίες Charlotte Gray, (2001),στην τελευταία από τις τρεις ταινίες Χάρι Πότερ, στην ταινία Hugo (2011), Skyfall (2012), ενώ ιδιαίτερα γνωστή έγινε από τη συμμετοχή της στο σήριαλ Peaky Blinders (2013-2020).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Ελλάδας στην 60η Μπιενάλε Βενετίας

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο θαλάσσιο ερπετό 202 εκατομμυρίων ετών

Guardian: «Ελιτίστικο» το σχέδιο της Ελλάδας για πριβέ ξεναγήσεις στην Ακρόπολη

Ανησυχεί για τη δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα ο Ίλον Μασκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα