ΑΘΗΝΑ
02:09
|
01.12.2021
Ο νεαρός βρέθηκε σήμερα το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον θάνατο ενός 23χρονου στρατιώτη, ο οποίος παρουσιάστηκε με τη 2021 Β΄ ΕΣΣΟ και υπηρετούσε σε μονάδα της Λήμνου, ανακοίνωσε το Γενικό Επιστελείο Στρατού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο νεαρός βρέθηκε σήμερα το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας.

«Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και εν συνεχεία διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως» καταλήγει το ΓΕΣ, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Voria.gr, θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή κατά προτεραιότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας του φαντάρου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Στη μονάδα έσπευσε ιατροδικαστής από τη Λέσβο με στρατιωτικά μέσα, προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεγάλη επιχείρηση για εξάρθρωση κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων

Κοινή επιδρομή Ουγκάντας και Κονγκό κατά ισλαμιστών ανταρτών

Όταν ο Μητσοτάκης βάζει το χέρι του στις τσέπες των φτωχών ελέω πανδημίας

Στρατιώτης από το 301 ΕΒ: «Δεν έχει καμία δουλειά στα στρατόπεδά μας ο πρέσβης των ΗΠΑ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα