ΑΘΗΝΑ
14:15
|
20.04.2024
Σταθερά μπροστά βρίσκεται η ΝΔ, έχοντας προβάδισμα 13,6 έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι» στις μετακινήσεις το Πάσχα από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σταθερά μπροστά βρίσκεται η ΝΔ, έχοντας προβάδισμα 13,6 έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στη νέα δημοσκόπηση της ALCO, που διενεργήθηκε για το OPEN, με τη συμμετοχή του ethnos.gr, για τον μήνα Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα ευρύματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου έρχεται πρώτη η ΝΔ με 37,4%, και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8%, το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,6%, Ελληνική Λύση με 4,2% και το ΜέΡΑ25 με 2,9%.

alco_10.png

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα για την πανδημία, τα μέτρα και τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης από την κυβέρνηση. Στην ερώτηση εάν επηρεάζονται οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων από την κυβέρνηση, το 64% απάντησε θετικά και μόνο το 20% απάντησε αρνητικά

alco_01.png

Το 51% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ σε ποσοστό 40% δήλωσαν ικανοποιημένοι.

alco_02.png

Οι περισσότεροι πολίτες, σε ποσοστό 55%, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση, σε σχέση με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών, με το 35% να απαντά αρνητικά.

alco_03.png

Η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων (62%) απάντησε ότι πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα.

alco_04.png

Πηγές: Open TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα