ΑΘΗΝΑ
01:45
|
10.05.2024
Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως η UEFA θα αναβάλει τα ημιτελικά του Champions League και του Europa League.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες γύρω από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι ανακοινώσεις από τις 12 ομάδες για τη European Super League έχουν προκαλέσει… σεισμό σε όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου.

Από το πρωί όλα όσα συμβαίνουν είναι πρωτοφανή στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την UEFA να απειλεί ξεκάθαρα τις 12 ομάδες πως αν προχωρήσουν στην κίνηση αυτή τόσο οι σύλλογοι όσο και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν χώρο στις διοργανώσεις της.

Η European Super League απάντησε με ανακοίνωση που κάνει λόγο για δικαστική διαμάχη, την ώρα που την επόμενη εβδομάδα υπάρχει η… καυτή πατάτα. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα ημιτελικά του Champions League και του Europa League. Με τρεις από τις τέσσερις ομάδες στο Champions League να ανήκουν στις 12 της European Super League (Ρεάλ, Τσέλσι, Σίτι), όπως και δύο από τις τέσσερις του Europa League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ).

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον υπαρκτό το σενάριο αναβολής των αγώνων της επόμενης εβδομάδας. Τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League. Μεσολαβεί βέβαια μια εβδομάδα μέχρι τότε, που σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις και θα φανούν προθέσεις.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωλίγκα: Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακός στο Final Four

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δραματική ανατροπή

Η Ντόρτμουντ στοχεύει να φτάσει στον πρώτο της τελικό Champions League από το 2013

Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα