ΑΘΗΝΑ
06:12
|
20.04.2024
Το άλμπουμ με τίτλο «Lullaby Versions Of Alice Cooper» αποτελείται από ορχηστρικές διασκευές γνωστών επιτυχιών του θρυλικού rocker, όπως «Poison» και «Under My Wheels».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι γνωστά τραγούδια του γνωστού Αμερικανού τραγουδιστή της ροκ, Άλις Κούπερ, θα μπορούσαν να ενορχηστρωθούν διαφορετικά ώστε να απευθύνονται σε παιδιά και δη σε βρέφη ως …νανουρίσματα!

Ο Άλις Κούπερ εξομολογείται: "Πως ο Θεός άλλαξε τη ζωή μου" [φωτό] | Pronews

Και όμως, μόλις κυκλοφόρησε άλμπουμ που περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες του Άλις Κούπερ με τον τίτλο «Lullaby Versions Of Alice Cooper» που αποτελείται από κατευναστικές ορχηστρικές εκδόσεις ορισμένων από των πιο μεγάλων επιτυχιών του θρυλικού rocker, όπως «Poison», «School’s Out» και «Under My Wheels».

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την εταιρία “Twinkle Twinkle Little Rock Star”, που ειδικεύεται στην ενορχήστρωση διασκευών γνωστών επιτυχιών και τη μετατροπή τους σε νανουρίσματα από διάφορα είδη μουσικής με στόχο όχι μόνον τα βρέφη αλλά και ενήλικες “που κάνουν γιόγκα ή επιζητούν χαλάρωση”.

https://www.ttlrs.com/wp-content/uploads/2017/10/ttlrs_head_2019.jpg

Η εταιρία έχει στο ενεργητικό της ήδη περισσότερους από 135 τίτλους στον κατάλογό της, έχοντας μετατρέψει σε νανουρίσματα τραγούδια των Adele, The Beatles, Lady Gaga και Metallica.

Την Twinkle Twinkle Little Rock Star έχουν ιδρύσει δύο βετεράνοι της μουσικής βιομηχανίας που έχουν θέσει την ποιότητα των συγκεκριμένων ηχογραφήσεων ως κορυφαία προτεραιότητά τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Συναυλίες Λατρευτικής Μουσικής στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Χάρις Αλεξίου σε εκστρατεία του Spotify στην Τάιμς Σκουέαρ της Ν.Υόρκης

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα