ΑΘΗΝΑ
14:04
|
24.04.2024
Η ηθοποιός νοσηλεύεται σε ΜΕΘ έπειτα από επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα για τη γνωστή ηθοποιό  Νόρα Κατσέλη, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ύστερα από χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 74χρονη ηθοποιός και πρώην βουλευτής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χθες Τρίτη, το μεσημέρι, στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251, όπου και διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία.  Άμεσα μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα παραμείνει στη ΜΕΘ για την στενή παρακολούθηση της εξέλιξης της υγείας της.

Στο μεταξύ πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το ιατρικό ανακοινωθέν της Ευρωκλινικής Αθηνών, το οποίο αναφέρει αναλυτικά: “Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίστηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές. Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση”.

Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών και ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της κλινικής

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δηλώσεις ΣΕΑ για ανακάλυψη τάφου του Πλάτωνα από Ιταλούς ερευνητές

Για να μην κλείσει, το «Αλεξάνδρα», το τελευταίο σινεμά της Καλλιθέας

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κλειστός την Παρασκευή, 26/4 ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα