ΑΘΗΝΑ
21:04
|
29.07.2021
Μετά από προσφυγές που κατέθεσαν οι υποψήφιοι προμηθευτές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακυρώθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια δέκα εκατομμυρίων self tests πάνω στα οποία η κυβέρνηση έχει επενδύσει τις ελπίδες της για την επαναφορά της χώρας στην κανονικότητα.

Δημοσιεύματα στην “Αυγή” και στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, επικαλούμενα ανάρτηση στη Διαύγεια, αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε μετά από προσφυγές που κατέθεσαν οι υποψήφιοι προμηθευτές. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Διαύγεια η κυβέρνηση προκήρυξε τον διαγωνισμό με τη διαδικασία του κατεπειγόντως, αλλά διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούταν οι εν λόγω προϋποθέσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει ο διαγωνισμός, μετά από προσφυγές που κατέθεσαν μεταξύ του οι εταιρείες προμήθειας.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σκεπτικό της ακύρωση του διαγωνισμού από την Επιτροπή Αποσφράγισης, Διενέργειας και Ποσοτικής Παραλαβής στο αντικείμενο της σχεδιασθείσας σύμβασης, επέρχεται ανατροπή λόγω της σημαντικής καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και στη σύναψη των συμβάσεων (…) στην οποία έχει συμβάλει η εκκίνηση διαδικασιών άσκησης ένδικων μέσων και βοηθημάτων από τους υποψηφίους οικονομικούς φορείς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το παρασκήνιο πίσω από την αποπομπή του Τυνήσιου πρωθυπουργού

“Στρατηγική” συνεργασία με το Κουβέιτ και “αιχμές” Μπλίνκεν κατά του Ιράν

Ανησυχία στον ΠΟΥ από την αύξηση κρουσμάτων σε Μέση Ανατολή και Ασία

Στο πλευρό του Τυνήσιου προέδρου το μεγαλύτερο μέρος του λαού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα