ΑΘΗΝΑ
08:34
|
17.10.2021
Το Κέντρο Μεσογειακών, Μεσανατολικών και Ισλαμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου φιλοξενεί τη Δευτέρα 26 Απριλίου τον Δρ. Abdullah Baabood.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Κέντρο Μεσογειακών, Μεσανατολικών και Ισλαμικών Σπουδών (ΚΕΜΜΙΣ) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου φιλοξενεί τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό από το Ομάν Δρ. Abdullah Baabood για μια ομιλία και συζήτηση με θέμα “The Gulf and Regional Balance in the Middle East: Challenges and Perspectives” (σ.σ. Ο Περσικός και η περιφερειακή ισορροπία στη Μέση Ανατολή: Προκλήσεις και Προοπτικές).

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26 Απριλίου (12.30 μ.μ. ώρα Ελλάδος). Να σημειώσουμε ότι τόσο η ομιλία όσο και η συζήτηση θα διεξαχθούν στην αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι του ΚΕΜΜΙΣ στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8WU5MU2xLMM

Ποιος είναι ο Δρ. Abdullah Baabood

Ο Δρ. Abdullah Baabood είναι ακαδημαϊκός από το Ομάν, επικεφαλής του τμήματος Ισλαμικών Μελετών στο πανεπιστήμιο του Κατάρ στη Ντόχα αλλά και επισκέπτης καθηγητής στη Σχολή Διεθνών Σπουδών του πανεπιστήμιου Waseda στο Τόκιο.  Το διδακτικό και ερευνητικό του έργο επικεντρώνεται στις διεθνείς σχέσεις, στη διεθνή πολιτική της οικονομίας με έμφαση την παγκοσμιοποίηση και την περιφερειακή ανάπτυξη. Ο Δρ. Abdullah Baabood είναι ένας ακαδημαϊκός με πολλές δημοσιεύσεις και επιστημονικά συγγράμματα, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια, ενώ είναι επίσης τακτικός αναλυτής σε μέσα ενημέρωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γιατί η συμφωνία με τις ΗΠΑ πρέπει να αναιρεθεί

Αίγυπτος: Αλληλεγγύη προς τον λαό της Ελλάδας για τις καταστροφικές πλημμύρες

Εσωτερική έρευνα στο Facebook για λογοκρισία φιλοπαλαιστινιακού περιεχομένου

Η “γερμανική δεκαετία” τέλειωσε…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα