ΑΘΗΝΑ
03:53
|
06.07.2022
Σε γυμναστήρια και εστίαση μόνο με rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή αποδεικτικό εμβολιασμού...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μόνο με την επίδειξη rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή εγγράφου που να αποδεικνύει ότι έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση θα μπορούν πλέον να προσέρχονται οι πολίτες σε χώρους εστίασης, χώρους συνάθροισης (γυμναστήριο, θέατρα, λιανικό εμπόριο κλπ.) στην Κύπρο.

Ο Κύπριος υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανακοίνωσε ότι το μέτρο θα έχει εφαρμογή από τις 10 Μαϊου. Αμέσως μετά, δηλαδή, από την απόφαση για νέο 15ήμερο lockdown που ξεκινά από την ερχόμενη Μεγάλη Δευτέρα 26/4 και θα ισχύει ως και την Κυριακή 9/5.

Από τις 10 Μαϊου, σε χώρους όπου υπάρχει συνάθροιση (χώρους εστίασης, χώρους συνάθροισης, γυμναστήριο, λιανικό εμπόριο, θέατρα, κτλ), ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες.

Η υιοθέτηση της παραπάνω ρύθμισης θα δώσει την δυνατότητα της πιο εύκολης και ασφαλούς διακίνησης των πολιτών και θα επιτρέψει να επανέλθουν οι πολίτες με ασφάλεια σε πιο φυσιολογικές συνθήκες, υποστηρίζει το κυπριακό υπουργείο Υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αγορές με το «σταγονόμετρο» και διακοπές μόνον για έναν στους δύο Έλληνες…

Μαζικές επενδύσεις στις ΑΠΕ προωθεί η Γερμανία

Χρεοκοπημένη η Σρι Λάνκα, παραδέχεται ο πρωθυπουργός της

Μείωση των ουκρανικών εξαγωγών σιτηρών, αύξηση των ρωσικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα