ΑΘΗΝΑ
12:31
|
19.04.2024
Οι ξένοι τουρίστες κατέκλυσαν τη μεγαλόνησο μολονότι από σήμερα θα κινούνται υπό τον περιορισμό νέου λοκντάουν...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Σαββατοκύριακο κατέφθασαν στην Κύπρο για τουρισμό περίπου 10.000 επισκέπτες, οι περισσότεροι από τη Ρωσία και το Ισραήλ, μολονότι γνώριζαν ότι από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα μπαίνει σε εφαρμογή ένα νέο καθεστώς αυστηρών περιοριστικών μέτρων (“λοκντάουν”) και θα πρέπει να αναλώσουν τον περισσότερο χρόνο τους εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που έχουν επιλέξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κυπριακό τηλεοπτικό δίκτυο Sigmalive, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές μετέδωσε ότι οι πτήσεις ορισμένων χωρών πραγματοποιούνται κανονικά, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν ακυρώσεις.

Σε επικοινωνία που είχε το δίκτυο με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη,  ανέφερε ότι οι τουρίστες που έφθασαν στην Κύπρο γνωρίζουν πως τίθενται σε περιορισμό εντός του ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που τους παρέχουν οι χώροι διαμονής τους.

Παράλληλα, τόνισε ότι δικαιούνται να μετακινηθούν μία φορά την ημέρα για ένα τρίωρο, όπως ισχύει για όλους τους πολίτες.

Διευκρίνισε ότι οι ταξιδιώτες είναι κυρίως από Ρωσία και Ισραήλ, ενώ ο τουρισμός αναμένεται να κινηθεί περισσότερο Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι μετά τις 10 Μαΐου θα ανθίσει περισσότερο ο τομέας του τουρισμού πιθανώς με τη χρήση του λεγόμενου “πράσινου διαβατηρίου”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Οι τελευταίες 14 υποψηφιότητες της Νέας Αριστεράς για τις Eυρωεκλογές

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα