ΑΘΗΝΑ
02:35
|
24.04.2024
Το νέο σετ θα αποτελείται από από 2.314 κυβάκια και θα διαθέτει "κρυμμένα" εργαλεία τιμής ένεκεν για τα 50 χρόνια της Lucasfilm.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Ποδαρικό” τον Μάιο θα κάνει η γνωστή δανέζικη εταιρία παιχνιδιών με κυβάκια, LEGO, παρουσιάζοντας ένα νέο σετ star wars με θέμα το γνωστό ρομποτάκι R2-D2 με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας Lucasfilm.

Η παρουσίαση του νέου παιχνιδιού για τη σύνθεση του δημοφιλούς ρομπότ του Πολέμου των Άστρων δείχνει εντυπωσιακή.

Το μοντέλο R2-D2 θα αποτελείται από 2.314 κυβάκια. Θα διαθέτει μεσαίο (τρίτο) πόδι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, περιστρεφόμενη κεφαλή και περισκόπιο.

Όπως οφείλει, ως droid που είναι, έχει εργαλεία κρυμμένα· παραδείγματος χάρη, μια λαβή σπάθας φωτός σε ένα μυστικό ντουλαπάκι στην κεφαλή.

Με την ολοκλήρωση της σύνθεσής του, μπορεί να εκτίθεται μαζί με μια αποκλειστική για το σετ μικροσκοπική φιγούρα του εμβληματικού droid και ένα ειδικό για τα 50χρονα της Lucasfilm κυβάκι που ετοίμασε η εταιρεία παιχνιδιών.

Ο Γενς Κρόνβολντ Φριντέρικσεν, επικεφαλής δημιουργικού στο LEGO star wars του ομίλου LEGO,παρουσίασε το νέο σετ με ενθουσιασμό.

Image

Δήλωσε σχετικά: «Καθώς η Lucasfilm εορτάζει την 50ή επέτειο της ίδρυσής της, ταίριαζε να θέσουμε πρόκληση στον εαυτό μας και να ωθήσουμε περαιτέρω τα όρια του τι είναι δυνατό (να κατασκευαστεί) με κυβάκια LEGO με το να αναδημιουργήσουμε έναν χαρακτήρα του Star Wars, που αγαπούν οι θαυμαστές της σειράς ταινιών, με μεγάλη λεπτομέρεια την οποία προηγουμένως δεν είχαμε επιτύχει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε ότι οι φανατικοί θαυμαστές μας θα πάρουν τόση χαρά από το “ χτίσιμο” του σετ όση πήραμε εμείς σχεδιάζοντάς το».

Image
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα