ΑΘΗΝΑ
11:28
|
26.04.2024
Πυρ και μανία ο πρώην πρόεδρος που επιρρίπτει την ευθύνη σε "τρελούς της ριζοσπαστικής αριστεράς" που "φοβούνται την αλήθεια".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε απόψε «απόλυτη ντροπή» την απόφαση επιτροπής του Facebook για περαιτέρω αναστολή της λειτουργίας του προσωπικού λογαριασμού του για τουλάχιστον έξι μήνες, αντιδρώντας συνολικά σε προηγούμενες αποφάσεις και άλλων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Μ.Κ.Δ.) όπως το YouTube, το Twitter και το Instagram.

«Αυτό που το Facebook, το Twitter και η Google έκαναν είναι η απόλυτη ντροπή», γράφει στο Δελτίο Τύπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, τονίζοντας:

«Αφαίρεσαν την ελευθερία της έκφρασης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, διότι τρελοί της ριζοσπαστικής αριστεράς φοβούνται την αλήθεια, όμως η αλήθεια θα βγει με κάθε τρόπο, μεγαλύτερη και ισχυρότερη από ποτέ».

«Ο λαός αυτής της χώρας δεν θα το αφήσει αυτό να γίνει. Αυτοί οι όμιλοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πληρώσουν ένα πολιτικό τίμημα και δεν πρέπει ποτέ πια να τους επιτρέπεται να καταστρέφουν και να αποδεκατίζουν την εκλογική διαδικασία μας»

Στην ίδια γραμμή, κινήθηκαν και ηγετικά στελέχη των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο απειλώντας να προσφύγουν κατά των κολοσσών της τεχνολογίας, εάν ανακτήσουν ξανά την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, στις ενδιάμεσες βουλευτικές εκλογές του 2022.

Αν το Facebook «μπορεί να απαγορεύσει τον πρόεδρο Τραμπ, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν όλες οι συντηρητικές φωνές, έγραψε σε τουίτ ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι.

«Μια Ρεπουμπλικανική πλειοψηφία στη Βουλή θα περιόριζε την εξουσία των τεχνολογικών κολοσσών στον λόγο μας» προειδοποίησε.

Την Τρίτη, το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας νέας ιστοσελίδας του πρώην προέδρου donaldjtrump.com με στόχο τη δημιουργία ενός…”φάρου ελευθερίας” …”απευθείας από το γραφείο του Ντόναλντ Τζ.Τραμπ”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα