ΑΘΗΝΑ
13:11
|
18.05.2024
Πέθανε σε ηλικία 59 ετών – Σταθμός στην καριέρα του η διαφήμιση των τζιν Levi's.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή το μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής Νικ Κέιμεν, ο οποίος είχε συνεργαστεί και συνδεθεί με τη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Νικ Κέιμεν ήταν το τραγούδι “Each Time You Break My Heart” στο οποίο η Μαντόνα είχε αναλάβει τα φωνητικά.

Η ζωή του Νικ Κέιμεν άλλαξε στα 18 του χρόνια όταν πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ των διάσημων τζιν 501 της εταιρίας Levi’s  (1985). Την επόμενη χρονιά η Μαντόνα κάλεσε τον Νικ να συνεργαστούν γιατί όπως είχε δηλώσει την είχε αγγίξει το χάρισμά του και η όμορφη φωνή του.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαντόνα αποχαιρέτισε τον Νικ Κέιμεν. Έγραψε σχετικά: “Ραγίζει η καρδιά μου τώρα που ξέρω ότι δεν είσαι κοντά μας. Ήσουν πάντα ένας ευγενικός και γλυκός άνθρωπος που υπέφερε πολλά. Εύχομαι να είσαι πιο ευτυχισμένος όπου κι αν είσαι τώρα”.

Την  είδηση του θανάτου του σχολίασε με ανάρτησή του ο φίλος του και τραγουδιστής Μπόι Τζορτζ: “Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη ο πιο όμορφος και γλυκός άνδρας, ο Νικ Κέιμεν”, έγραψε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Δωρεάν είσοδος σε όλα τα μουσεία και πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο 18 Μαΐου

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

Και το Μουσείο της Ακρόπολης στις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα