ΑΘΗΝΑ
03:22
|
19.05.2024
Μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων από τον βρετανικό εκδοτικό οίκο Freedom Press.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 22 Νοεμβρίου του 2021 κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Freedom Press το γνωστό βιβλίο και μπεστ σέλερ “Μια Φυσιολογική Ζωή” του Βασίλη Παλαιοκώστα. Ο εκδοτικός οίκος πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων (crowdfunding) προκειμένου να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα της έκδοσης του βιβλίου στο Λονδίνο. Δείτε εδώ τη διεύθυνση της εκστρατείας για τη συγκέντρωση χρημάτων και το βίντεο προώθησης του βιβλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το βιβλίο με τον τίτλο “Μια Φυσιολογική Ζωή – Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου “ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2019 από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων. Όπως αναφέρει ο οίκος Freedom Press: “το βιβλίο είναι μια αυτοβιογραφία του Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος είναι για πολλούς ο ‘Ρομπέν των Δασών της Ελλάδας’. Η ζωή του είναι μια ζωή απαγωγών και ληστειών. Μια ζωή γεμάτη περιφρόνηση για την αστυνομία και την κρατική εξουσία. Για δεκαετίες ο Βασίλης Παλαιοκώστας ζει τη ζωή του φυγά. Μια ζωή απίστευτη. Διάσημος όχι για μία αλλά για αποδράσεις με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού της Αθήνας. Ο Βασίλης Παλαιοκώστας είναι μισητός από τις αρχές, θεωρείται τρομοκράτης και η ελευθερία του είναι μια προσβολή που στοιχειώνει το ελληνικό κράτος. Τώρα μεταφρασμένος για πρώτη φορά στα αγγλικά ο Παλαιοκώστας διηγείται την ιστορία της ζωής του και είναι ακόμα ελεύθερος”.

Ποιος είναι ο εκδοτικός οίκος: Ο οίκος Freedom Press εκδίδει φυλλάδια και βιβλία από τα τέλη του 19ου αιώνα καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα θεμάτων από μια πιο αναρχική προσέγγιση των πραγμάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα