ΑΘΗΝΑ
20:13
|
21.05.2024
Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - “Είστε όλοι σας εκτός τόπου και χρόνου”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προκάλεσε αντιδράσεις και χλευάστηκε δεόντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διεμφυλική σταρ του καρντασιανικού τηλεοπτικού έπους Κέιτλιν Τζένερ, η οποία έχει βάλει πάλι πλώρη για κυβερνήτρια της Καλιφόρνιας ως υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε εμφάνισή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News η Κέιτλιν Τζένερ δήλωσε ότι οι φίλοι της εγκαταλείπουν την Πολιτεία γιατί δεν αντέχουν άλλο πια να βλέπουν στους δρόμους του Λος Άντζελες τους άστεγους.  

Η Τζένερ, χρυσή Ολυμπιονίκης στο άθλημα του δεκάθλου, πρώην σύζυγος της Κρις Τζένερ και μία εκ των πρωταγωνιστών του τηλεοπτικού ριάλιτι ‘Keeping Up With the Kardashians’ είπε στον Σον Χάνιτι του Fox News: “Όλοι οι φίλοι μου φεύγουν από την Καλιφόρνια. Τις προάλλες ένας φίλος που ζει απέναντι από εμένα μάζευε τα πράγματά του. Τον ρώτησα: ‘Πού πας;’ Και μου απάντησε ‘μετακομίζω στη Σεντόνα στην Αριζόνα. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να βγαίνω για βόλτα και να βλέπω τόσους άστεγους στον δρόμο’”. Η Τζένερ πρόσθεσε: “εγώ δεν θέλω να φύγω από εδώ. Λοιπόν ή θα μείνω και θα αγωνιστώ ή θα την κάνω από εδώ”. 

Αν και η πρόθεση της διεφμυλικής σταρ ήταν να αναδείξει το πρόβλημα των αστέγων και ότι σκοπεύει να το αντιμετωπίσει το παράδειγμα της χαρακτηρίστηκε “ατυχές”, “ελιτίστικο” και “εκτός πραγματικότητας”. Τα επικριτικά σχόλια έπεφταν βροχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υποψήφια, της οποίας τα καθαρά περιουσιακά στοιχεία εκτιμώνται στα περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια. “Είναι σαν να το κάνουν επίτηδες οι Ρεπουμπλικανοί. Διάλεξαν το πιο εκτός χρόνου και τόπου πρόσωπο για κυβερνήτρια της Καλιφόρνιας”, σχολίασε ένας χρήστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύμβουλος της εκστρατείας της Τζένερ είναι ο Μπραντ Πασκάλ, το δεξί χέρι στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές που έχασε από τον Τζο Μπάιντεν.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Βόρεια Μακεδονία: Η πρόεδρος αφαίρεσε την ονομασία της χώρας από την επίσημη ιστοσελίδα

Διακήρυξη χωρών και εταιριών στη Σεούλ για την ασφάλεια Τεχνητής Νοημοσύνης

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Σφοδρές αντιδράσεις από Νετανιάχου και Γκάλαντ για την πρόταση του εισαγγελέα Χαν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα