ΑΘΗΝΑ
12:08
|
22.06.2021
Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Γαλλία παραμένουν στην "κόκκινη" λίστα της καραντίνας για τους Βρετανούς και μετά την σταδιακή άρση περιορισμών στις 17 Μάη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελλάδα, Γαλλία και Ισπανία παραμένουν, σε ό,τι αφορά τη βρετανική κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, στην “κόκκινη” απαγορευμένη λίστα καραντίνας προς το παρόν.

Πληρώνουν «χρυσό» το εισιτήριο της επιστροφής τους οι Βρετανοί - ENIMEROSI  On Line

Ωστόσο, απόψε η βρετανική κυβέρνηση ξεκίνησε την άρση του καθεστώτος επιβολής καραντίνας σε όσους ταξιδεύουν σε Πορτογαλία, Γιβραλτάρ και Ισραήλ από τις 17 Μάη.Κοντολογίς, όσοι φεύγουν αεροπορικώς από την Αγγλία προς αυτές τις χώρες κατά την επιστροφή τους δεν θα χρειαστεί να τεθούν σε καθεστώς υγειονομικής απομόνωσης. Στην “πράσινη λίστα” είναι επίσης η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Σιγκαπούρη, το Μπρουνέι, η Ισλανδία, τα Νησιά Φαρόε και Φόκλαντς.

Ελλάδα και Τουρκία μαζί στην…”κόκκινη λίστα”

Αντίθετα, οι περιορισμοί της καραντίνας ισχύουν όπως προαναφέραμε για την Γαλλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, τις Μαλδίβες, το Νεπάλ. Οσοι επιστρέφουν στην Αγγλία από αυτές τις χώρες θα έχουν την υποχρέωση να διαμείνουν σε ενδεδειγμένο ξενοδοχείο καραντίνας για 11 βράδια με κόστος…1.750 στερλίνες έκαστος!

Σήμερα, πάντως, μεγάλα τουριστικά γραφεία και αεροπορικές εταιρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσαν έντονο ενδιαφέρον για αγορά τουριστικών πακέτων για το ερχόμενο καλοκαίρι με πιο δημοφιλείς προορισμούς την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ισλανδία, την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ.

Τι πραγματικά ισχύει με το δημοσίευμα της Sun για τα ελληνικά νησιά και την  βρετανική λίστα

Βρετανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν επίσης πως από τις 17 Μαϊου όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού μπορούν να το δηλώσουν σε εφαρμογή του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) για κινητά προκειμένου να κλείσουν ιατρικά ραντεβού και να ζητήσουν συνταγογράφηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεμόπουλος: Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω

Πούτιν για την 80η επέτειο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου

Στο 92,98% η αποτελεσματικότητα του κουβανικού εμβολίου Αμπντάλα

Απορρίφθηκε το εισαγγελικό αίτημα για προφυλάκιση της Κέικο Φουχιμόρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα