ΑΘΗΝΑ
08:21
|
01.12.2021
«Το 2018 δεν ήμασταν ώριμοι, πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θετική συμβολή του κύριου Καρανίκα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια ακόμη εντυπωσιακή κυβίστηση προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής. αναφερόμενος στην φαρμακευτική κάνναβη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ομολόγησε ότι η ΝΔ το 2018 είχε κάνει λάθος ενώ αναγνώρισε και τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα.

«Το 2018 δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που έδινε η φαρμακευτική κάνναβη στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θετική συμβολή του κύριου Καρανίκα. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που έχουμε με το οποίο έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί ιδιαίτερα πολύ, όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε για αυτό και πολεμά ακόμα και σήμερα τον τιμά».

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2018 η ΝΔ είχε καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε «απέραντη χασισοφυτεία» και «εκτροφείο μπάφων». Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι ο «μπάφος είναι η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγές: Κανάλι της Βουλής

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τυχοδιωκτισμός η αποστολή ελληνικών δυνάμεων στο Σαχέλ

Κοινή επιδρομή Ουγκάντας και Κονγκό κατά ισλαμιστών ανταρτών

Όταν ο Μητσοτάκης βάζει το χέρι του στις τσέπες των φτωχών ελέω πανδημίας

Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ: Η πρώτη τρανς υπουργός στην ιστορία της Σουηδίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα