ΑΘΗΝΑ
17:27
|
28.09.2024
Επικαλέστηκε την ανάγκη για "νέες προκλήσεις" αλλά ο τερματισμός της εκπομπής συμπίπτει με τη λήξη του συμβολαίου της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έχεις συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζεσαι και όσο κι αν το σόου αυτό είναι υπέροχο και διασκεδαστικό, δεν αποτελεί πλέον πρόκληση” . Με αυτή τη φράση η Έλεν Ντε Τζένερις επιβεβαίωσε πως η σαιζόν της εκπομπής που παρουσιάζει επί 19 συναπτά χρόνια για την περίοδο 2021-2022 είναι η τελευταία.

Ωστόσο, η απόφαση δεν φαίνεται πως ελήφθη ακριβώς από την ίδια, ούτε επειδή βαρέθηκε το “The Ellen DeGeneres Show” μετά από 19 χρόνια.

Η αυλαία τέλους της εκπομπής συμπίπτει με τη λήξη του συμβολαίου της το 2022 με την εταιρία Warner Bros που βρίσκεται πίσω από την εταιρία παραγωγής “Telepictures Productions”.

Αφετέρου, η απόφαση γνωστοποιείται μερικούς μήνες μετά το σκάνδαλο αποκαλύψεων που είχε ξεσπάσει πέρσι από πρώην συνεργάτες της που την κατήγγειλαν για απαράδεκτη σκληρότητα και συμπεριφορά.

Η αρχή των αποκαλύψεων είχε ξεκινήσει όταν ο κωμικός Κέβιν Πόρτερ κάλεσε τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν “αληθινές” και “άσχημες εμπειρίες” που είχαν κατά τη συναναστροφή τους με τη διάσημη παρουσιάστρια.

Ellen DeGeneres -- The Ellen Show

Το 2020 τρεις παραγωγοί της εκπομπής της αποχώρησαν από το σόου αναγκάζοντας την Ντε Τζένερις να ζητήσει συγγνώμη έπειτα από καταγγελίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Είχε τότε υποσχεθεί”ένα νέο κεφάλαιο”, ωστόσο τελικά φαίνεται πως αυτό το “νέο” κεφάλαιο είναι και το τελευταίο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Διαδηλώσεις κατά νομοσχεδίου για την παραπληροφόρηση

Der Spiegel: «Ουκρανική δουλειά» το σαμποτάζ των Nord Stream

Μητσοτάκης προς Ισραήλ: «Oι φίλοι πρέπει να λένε σκληρές αλήθειες»

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ομιλητής στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα