ΑΘΗΝΑ
12:11
|
23.04.2024
Ο ακροδεξιός πολιτικός δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει πρόταση νόμου για την παροχή δικαιώματος οπλοκατοχής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον Ντόναλντ Τραμπ ζήλεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης (ΕΛ.ΛΥ.) Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας σήμερα από το βήμα της Βουλής.

Ο ακροδεξιός πολιτικός -γνωστός μεταξύ άλλων για τον αντιεμβολιαστικό του οίστρο και τις. . . επαφές του με το έργο του Ιησού-δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει πρόταση νόμου για την παροχή δικαιώματος οπλοκατοχής, αναφέροντας μάλιστα θα φτιάξει εθνοφυλακή και θα δημιουργήσει πολιτοφυλακή.

Κατά τον ακραία εξτρεμιστικό του λόγο ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής, την απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής για την ΕΛ.ΑΣ, ενώ επέκρινε τον Άδωνι Γεωργιάδη για την φαρμακευτική κάνναβη, ευχόμενος «βίον χασισόσπαρτον!».

Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης με αφορμή το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά το οποίο κατάφερε να συνδέσει με την τραγωδία στο Μάτι αλλά και τους Τούρκους γείτονές μας.

«Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο αρχηγός της ΕΛ.ΛΥ. έβαλε στο στόχαστρό του τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη. «Αποφάσισε η ΝΔ να κάνει δουλειές με φούντες. Σας εύχομαι -γιατί ακολουθείτε τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ – ευχές για βίο χασισόσπαρτο» είπε για να προσθέσει «φτάσαμε να ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα που είχε λούσει ως χασισέμπορο και μπάφο… Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός του χασισεμπορίου και του χασισοποτείου» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθέτει κυβέρνηση Μητσοτάκη για αστυνομική βία και υποκλοπές

Βρετανία: Πράσινο φως για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα