ΑΘΗΝΑ
14:24
|
20.04.2024
Επιστρέφουν με έναν επετειακό επεισόδιο – Δείτε το πρώτο teaser τρέιλερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πολυαναμενόμενο ειδικό επεισόδιο της επανένωσης της πιο δημοφιλούς νεοϋορκέζικης τηλεοπτικής παρέας “Friends” θα προβληθεί τελικά στις 27 Μαΐου μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα του επεισοδίου “Friends: The Reunion” έγιναν τελικά τον περασμένο με όλο το γνωστό καστ των ηθοποιών. Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης το πρώτο teaser τρέιλερ του σπέσιαλ επεισοδίου.

“Τα Φιλαράκια”  ολοκλήρωσαν την τηλεοπτική τους παρουσία πριν από 17 χρόνια to 2004, μετά από δέκα επιτυχημένες. Οι Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), Λίζα Κουντρόου (Φοίβη), Ματ ΛεΜπλαν (Τζόι) και Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος) επιστρέφουν στην οθόνη με την HBO Max και το επεισόδιο θα έχει τίτλο: “The One With The Reunion”. Μαζί τους και όλοι οι ηθοποιοί που μπορεί να είχαν δεύτερους ρόλους, αλλά ήταν βασικοί στη ζωή των “πέντε” φίλων. Αυτοί είναι οι Μάγκι Γουίλερ (Τζανίν), Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (Γκάνθερ), Ρις Γουίδερσπουν (Τζιλ), Τομ Σέλεκ (Ρίτσαρντ) και οι γονείς των Μόνικα και Ρος Έλιοτ Γκολντ και Κριστίνα Πικλς.

Πολλές και ηχηρές θα είναι και οι guest εμφανίσεις. Φημολογείται ότι θα εμφανιστούν οι Ντέβιντ Μπέκαμ, Κάρα Ντελεβίν, Lade Gaga, Τζέιμς Κόρντεν, Τζάστιν Μπίμπερ αλλά και η βραβευμένη με νόμπελ Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα