ΑΘΗΝΑ
20:50
|
16.09.2024
Ο Αμερικανός ράπερ επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2013.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός ράπερ  A$AP Rocky ανακοίνωσε ότι είναι ο νέος σύντροφος της σταρ της R&B, επιχειρηματία και σχεδιάστρια μόδας, Ριάνα. Μάλιστα ο Αμερικανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ χαρακτήρισε την καλλονή από τα Μπαρμπάντος ως “τον έρωτα της ζωής του”.

Οι φήμες για τη σχέση των δύο καλλιτεχνών είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2013, όταν ι ράπερ συμμετείχε στην παγκόσμια περιοδεία της Ριάνας με τίτλο: Diamonds World Tour. Ωστόσο, το 2017 η Rihanna γνώρισε τον κληρονόμο της Toyota, Χασάν Τζαμίλ και ταυτόχρονα ο Rocky έβγαινε με την Κένταλ Τζένερ.

“Δεν συγκρίνεται με καμία. Πιστεύω ότι είναι η μία και μοναδική”, τόνισε ο A$AP Rocky, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρακίμ Αθελάστον Μάιερς. Ο ράπερ πρόσθεσε ότι η Ριάνα τον έχει επηρεάσει σημαντικά επαγγελματικά, ιδίως στο νέο του άλμπουμ στο οποίο συμμετείχε επίσης ο Βρετανός, Morrissey.

“Το πιο δύσκολο πράγμα στη συνεργασία με την Ριάνα είναι ότι πρέπει να προσπαθώ για να είμαι σοβαρός, να μην γελάω όλη την ώρα”, έχει δηλώσει ο ράπερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Αναβαθμίζονται τα συστήματα πυρόσβεσης σε Αρχαία Αγορά και Κεραμεικό

Δραπετσώνα: Την Τρίτη 17/9 η συναυλία του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη

Τρανζίστορ: Μια μουσικοθεατρική ιστορία της Ελλάδας στο «Από Κοινού Θέατρο»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα