ΑΘΗΝΑ
10:24
|
26.04.2024
"Καταστρέψαμε το σχέδιο ομαλοποίησης με το Ισραήλ" είπε ο Χανίγια, ευχαριστώντας το Ιράν για την βοήθεια σε χρήματα, όπλα και τεχνική υποστήριξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νίκη επί του Ισραήλ διεκδικεί ο εξόριστος στο εξωτερικό αρχηγός της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια.

Σε βιντεοσκοπημένο διάγγελμα που έκανε σήμερα το απόγευμα με φόντο φωτογραφία από το μεγαλοπρεπές τέμενος αλ Άκσα της Ιερουσαλήμ, και αφού είχαν περάσει πάνω από 12 ώρες μετά την επίτευξη εκεχειρίας με το Ισραήλ, ο Χανίγια υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα των 11ήμερων συγκρούσεων θα έχει ευρύτερες επιπτώσεις στις σχέσεις της κατοχικής δύναμης με αραβικές χώρες που είχαν αρχίσει να βελτιώνονται ή να επισημοποιούνται μετά τις περσινές συμφωνίες του Αβραάμ που είχε προωθήσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Image

“Καταστρέψαμε το σχέδιο συνύπαρξης με το Ισραήλ, το σχέδιο ομαλοποίησης με το Ισραήλ” είπε ο Χανίγια και πρόσθεσε εν είδει προειδοποίησης:

“Αυτό που έρχεται μετά από αυτή τη μάχη δεν είναι ό,τι συνέβαινε πριν από αυτή…Θα δείτε πολλές διπλωματικές επαφές και επιτυχίες…Είδαμε πώς το έθνος μας ξύπνησε..για να σταθεί πίσω από την Ιερουσαλήμ, την Παλαιστίνη και την αντίσταση”.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Ιράν για την οικονομική, τεχνική βοήθεια και την βοήθεια σε όπλα για την ενίσχυση της παλαιστινιακής αντίστασης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα