ΑΘΗΝΑ
11:29
|
18.05.2022
Μία γνωστή αλυσίδα λιανικής από τη Δανία και μία εταιρία ειδών γιόγκα από το Λος Άντζελες υπέγραψαν σήμερα συμφωνίες με τον σαουδαραβικό όμιλο λιανικής Φαουάζ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία γνωστή αλυσίδα λιανικής από τη Δανία και μία εταιρία ειδών γιόγκα από το Λος Άντζελες υπέγραψαν σήμερα συμφωνίες με τον σαουδαραβικό όμιλο λιανικής Φαουάζ Αμπντουλαζίζ Αλοκαίρ (Fawaz Abdulaziz Alhokair Group) ανοίγοντας τις πόρτες νέων αγορών στην πλουσιότερη χώρα της Αραβικής Χερσονήσου.

Simit Sarayı | Hamurumuzda Dostluk Var

Πρόκειται για την δανέζικη εταιρία λιανικής ποικίλων εμπορευμάτων “Flying Tiger” από την Κοπεγχάγη και την αμερικανική εταιρία ειδών αθλητισμού και γιόγκας Alo Yoga.

Flying Tiger Copenhagen | Shopping in Flatiron, New York

Οι συμφωνίες αυτές θεωρούνται σημαντικές για τις παραπάνω εταιρίες καθώς η Σαουδική Αραβία είναι η μεγαλύτερη αγορά ειδών λιανικής στη Μέση Ανατολή και οι αγορές της θεωρούνται κομβικές για την προώθηση καινοτόμων τάσεων και προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή.

Alo Yoga set to open its first flagship

Σε πρώτη φάση οι εταιρίες Alhokair και Flying Tiger σχεδιάζουν να ανοίξουν στη Σαουδική Αραβία 45 καταστήματα μέσα στην επόμενη πενταετία.

Τα πρώτα εννιά καταστήματα των δύο εταιριών όπως επίσης και ένα διαδικτυακό κέντρο πώλησης προϊόντων με έδρα στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να ανοίξουν πριν το τέλος του 2021.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισχυρό ρούβλι, παρά τις δυτικές κυρώσεις

Διάδρομοι ΕΕ για ανεφοδιασμό της Ουκρανίας

Φτώχεια και αναγκαστική «δίαιτα» για το 27% των Βρετανών

Οι «σύμμαχοι» της Ουάσινγκτον στον Ινδοειρηνικό δεν θέλουν τους πυραύλους της

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα