ΑΘΗΝΑ
21:13
|
16.09.2024
Ο αντιεξουσιαστής που έχει καταδικαστεί για ληστείες έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στις φυλακές Δομοκού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με βαρύτατα χτυπήματα στο κεφάλι και κατάγματα νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας ο αντιεξουσιαστής Γιάννης Δημητράκης που έχει συλληφθεί για ληστείες κατά το παρελθόν.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας της Λαμίας, LamiaReport, αναφέρουν ότι ο Δημητράκης χτυπήθηκε βάναυσα από 39χρονο Αλβανό βαρυποινίτη, που εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Δημητράκης νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική και εάν ομαλοποιηθεί η κατάσταση της υγείας του αναμένεται να μεταφερθεί στον ειδικό θάλαμο – κελί στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο δε βαρυποινίτης οδηγήθηκε το απόγευμα σήμερα στα Δικαστήρια Λαμίας και έδωσε εξηγήσεις για την πράξη του. Ακολούθως, οδηγήθηκε με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στις φυλακές Δομοκού.

Ο Γιάννης Δημητράκης είχε υποστηρίξει την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, υπογράφοντας τότε με το Νίκο Μαζιώτη, κείμενο αλληλεγγύης, προτού προχωρήσουν αμφότεροι σε απεργία πείνας για μερικές ημέρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κατηγορίες στον Ράιαν Γ. Ρουθ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα