ΑΘΗΝΑ
19:34
|
05.05.2024

«Το μόνο που δείχνει το σημερινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα, είναι το στρατηγικό του αδιέξοδο», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την σημερινή ομιλία […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το μόνο που δείχνει το σημερινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα, είναι το στρατηγικό του αδιέξοδο», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την σημερινή ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν μπορεί να ξεφύγει από το χθες. Εμμένει πεισματικά σε κλισέ και ξεπερασμένα συνθήματα. Αρνείται να δει την πραγματικότητα και επιμένει να προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται», υποστηρίζει η κ. Πελώνη και προσθέτει ότι «ίσως ο μοναδικός λόγος της σημερινής του παρέμβασης ήταν να στηρίξει τον φίλο και στενό του συνεργάτη, κ. Παππά».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (26/5) κατά τη διάρκεια της σύγκλισης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο μεταξύ λόγο για «ιδιότυπο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και «απόπειρα οικοδόμησης καθεστώτος».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα