ΑΘΗΝΑ
23:31
|
23.06.2021
Οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ θα διαθέσει η γερμανική κυβέρνηση για την στήριξη του κλάδου του πολιτισμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ θα διαθέσει η γερμανική κυβέρνηση για την στήριξη του κλάδου του πολιτισμού, ο οποίος επλήγη ιδιαίτερα από την πανδημία, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα και την άρση πολλών από τους περιορισμούς που ισχύουν για τα θεάματα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζάιμπερτ, από την 1η Ιουλίου θα δοθεί οικονομική στήριξη για εκδηλώσεις οι οποίες είτε ακυρώθηκαν είτε πραγματοποιήθηκαν με μειωμένο αριθμό θεατών λόγω του κορονοϊού, με βάση είτε τα εισιτήρια που είχαν προπωληθεί είτε έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Επιπλέον, η κυβέρνηση αναλαμβάνει την ασφάλιση για ενδεχόμενη ακύρωση μιας εκδήλωσης, όταν αφορά περισσότερους από 2000 συμμετέχοντες.

Το σχέδιο εκπόνησαν από κοινού το υπουργείο Οικονομικών και η εντεταλμένη για θέματα Πολιτισμού και ΜΜΕ Μόνικα Γκρούτερς, σε στενή συνεργασία με εκπροσώπους του κλάδου του Πολιτισμού, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

Πηγές: Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ιρλανδοί σερβιτόροι-ρατσιστές: 1-0

Κακήν-κακώς αποχώρησε από καφέ-μπαρ του Δουβλίνου την Κυριακή μία ομάδα ρατσιστών που επιτέθηκε λεκτικά σε μία μαύρη έγκυο, πελάτισσα του καταστήματος.
ΣΥΝΑΦΗ

Βουλή: Πολιτική κόντρα για την οικονομική αποκατάσταση παραχωρησιούχων των αεροδρομίων

Τραυματίας με το “καλημέρα” ο Χάρισον Φορντ στα γυρίσματα του “Ιντιάνα Τζόουνς”

Κορονοϊός: Η Ελβετία επισπεύδει το «άνοιγμα»

Ο Μπάφετ δωρίζει $4,1 δισ. και παραιτείται από το ίδρυμα Gates

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα