ΑΘΗΝΑ
13:46
|
19.04.2024
Αντιδράσεις από ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του φυγόποινου υπαρχηγού της ναζιστικής συμμορίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Είναι τρομαχτική η ανικανότητα ή η απροθυμία να συλληφθεί ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 και προσθέτει: “Τη στιγμή που πάνω από μισό χρόνο, πλέον, ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής παραμένει ασύλληπτος από το “ άριστο” επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, ο υπαρχηγός της ναζιστικής συμμορίας δίνει συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι προφανώς κάπως τον βρήκαν”.

Ο καταζητούμενος και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος παραμένει άφαντος περίπου οκτώ μήνες έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Μακελειό”. Στη συνέντευξή δηλώνει: “Δεν παραδίνομαι”.


Μετά τη σύλληψη του Γιάννη Λαγού, ο Χρήστος Παππάς – ο θεωρητικός της Χρυσής Αυγής – είναι το μοναδικό πλέον μέλος του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής που έχει βρεθεί ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έχει μείνει ασύλληπτος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με καυστική διάθεση σημειώνει ότι Τα “Νέα αναγγέλλουν την απόσυρση της πολυδιαφημισμένης πανεπιστημιακής αστυνομίας και ο καταζητούμενος νεοναζί Χρήστος Παππάς δίνει ανενόχλητος συνεντεύξεις”.

“Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν κανείς επιλέγει να επενδύσει στην τρομολαγνεία και αδιαφορεί για την ουσία: ένα μεγάλο φιάσκο” έγραψε στο Facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος αποδοκιμάζοντας την πολιτική του υπουργού Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. “Ας το θυμηθεί ο κ. Χρυσοχοΐδης αυτό την επόμενη φορά που θα δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του”,  καταλήγει αιχμηρά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δύσκολη μέρα στη δουλειά για τον κ. Χρυσοχοΐδη.Τα Νέα αναγγέλλουν την απόσυρση της πολυδιαφημισμένης πανεπιστημιακής…

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Friday, May 28, 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα