ΑΘΗΝΑ
16:09
|
26.06.2024
Χαρίτσης: “Πάλι καλά που δεν είναι κανένας ακραίος λαϊκιστής”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ένα σκωπτικό tweet σχολίασε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης την αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “‘Σκοτεινό διάλειμμα’ λοιπόν η διάσωση από τη χρεοκοπία, η έξοδος από τα μνημόνια, η ρύθμιση του χρέους, τα ταμειακά διαθέσιμα των 37 δισ., τα 12 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, η μείωση της ανεργίας κατά 10%. Πάλι καλά όμως που δεν είναι κανένας ακραίος λαϊκιστής ο κ. Μητσοτάκης…”.

Για το ίδιο θέμα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε: “Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια εμπρηστική και διχαστική ομιλία στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Δε μας ξαφνιάζει, τόσος είναι.

Θα του προτείναμε όμως τον όρο ‘προοδευτικές δυνάμεις’ και ‘λαϊκισμό’ να μην τον ξαναπιάσει στο στόμα του, αυτός που προεκλογικά ντύθηκε Μακεδονομάχος και οργάνωνε συλλαλητήρια μίσους και διχασμού ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός. Πριν μιλήσει για λαϊκισμό ας κοιτάξει στον καθρέφτη του και ας εξηγήσει σε όλους αυτούς τους πολίτες που εξαπάτησε προεκλογικά, γιατί σήμερα τηρεί και τιμά τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν τολμά να ψελλίσει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: «Η Δύση στηρίζει τα σχέδια του ψυχασθενή Νετανίαχου»

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Ρωσία: Δεν αναγνωρίζει τα εντάλματα σύλληψης κατά Σοϊγκού και Γερασίμοφ

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα