ΑΘΗΝΑ
07:10
|
10.05.2024
Ο Snik επιτέθηκε στο "Πρωινό", με αφορμή χθεσινό ρεπορτάζ του στο οποίο αναφερόταν ότι είχε εκδράμει στην Τζια με ευπροσήγορη αεροσυνοδό ονόματι Νάνσυ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Mε μπινελίκια επιτέθηκε ο Snik στο “Πρωινό”, με αφορμή χθεσινό ρεπορτάζ του στο οποίο αναφερόταν ότι ο σταρ είχε εκδράμει στην Τζια με ευπροσήγορη αεροσυνοδό ονόματι Νάνσυ.


Μέσα από ένα story του στο Instagram, ο SniK επιτέθηκε στη γαλλική στους παρουσιάστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, κατηγορώντας τους για fake news.

Παραθέτουμε την ανάρτηση:
“Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε” γράφει στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Πρωινό” του ANT1 τη Δευτέρα (31/5), ο Snik ταξίδεψε στην Τζιά το Σαββατοκύριακο συντροφιά με τη νεαρή αεροσυνοδό Νάνσυ, η οποία σημειωτέον κατάγεται από τα Γιάννενα.


Αν και ο Snik δεν δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ ανάρτησε στιγμιότυπα από την έξοδό τους στο δικό της προφίλ.


Σε αυτά τα στιγμιότυπα, είχε μεν “σβήσει” με καρδούλες το πρόσωπο του Snik, αλλά δυστυχώς, τα χαρακτηριστικά τατουάζ του και το χρυσό ρολόι του, που καταγράφονται στις φώτογραφίες, αποκάλυψαν την ταυτότητα του σταρ.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από καιρό το “Πρωινό” δέχθηκε επίθεση και από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς είχε μεταδώσει ότι χώρισε με τον Snik.


Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν τραβήξει πλεόν χωριστούς δρόμους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραήλ: Εισβολή του στρατού σε στούντιο του Al Jazeera στη Ναζαρέτ

Το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το Al Jazeera στην επικράτειά του

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα