ΑΘΗΝΑ
17:39
|
26.04.2024
Οι κατοχικές αρχές συνεχίζουν καθημερινά τις συλλήψεις δεκάδων Παλαιστινίων σε πόλεις του Ισραήλ και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ισραηλινές κατοχικές αρχές συνέχισαν και σήμερα το μπαράζ συλλήψεων σε βάρος δεκάδων Αράβων (Παλαιστινίων) σε πόλεις του Ισραήλ και της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Λέσχης Παλαιστινίων Κρατουμένων, Αμάνι αλ Σαραχνίχ μιλώντας στην αραβόφωνη ιστοσελίδα Αλ Αράμπι αλ Τζαντίντ, δήλωσε ότι από τα ξημερώματα σήμερα ως το πρωί είχαν συλληφθεί (δίχως απαγγελία κατηγοριών…) τουλάχιστον 37 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Οι περισσότεροι συλληφθέντες (17 άτομα) ήταν από την περιοχή Καφρ Κάνα και στο Ταγίμπ του Ισραήλ κοντά στα σύνορα με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη στη διάρκεια εφόδων του στρατού σε σπίτια της περιοχής που ξεκίνησε γύρω στις 3.00 π.μ.

Οργανώσεις Αράβων του Ισραήλ αναφέρουν πως μέσα στις τελευταίες βδομάδες οι ισραηλινές δυνάμεις “εσωτερικής ασφάλειας” έχουν συλλάβει πάνω από 1700 Άραβες (Παλαιστίνιους).

Συλλήψεις νεαρών Παλαιστινίων σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα και στην Ραμάλα, στο Τουλκαρέμ, στην Τζενίν, τη Χεβρώνα και τη Ναμπλούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Τρένο με δυτικό οπλισμό κατέστρεψαν τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Ντονιέτσκ

Άπρακτοι επέστρεψαν από το Ισραήλ οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές…

Τέμπη: Προανακριτική για το μπάζωμα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα