ΑΘΗΝΑ
21:27
|
27.04.2024
Η βουλευτής του ΚΚΕ κατήγγειλε ότι μπροστά στις τεράστιες ελλείψεις του νοσοκομείου το υπουργείο Υγείας αντέταξε μόλις 29 προσωρινές προσλήψεις...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη συνειδητή απαξίωση του Νοσοκομείου της Ρόδου από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας ανέδειξε η συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του ΚΚΕ, για την επικίνδυνη υποστελέχωση του Νοσοκομείου Ρόδου και την έλλειψη αναισθησιολόγων.

Η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, ανέδειξε με στοιχεία την κατεπείγουσα ανάγκη να προσληφθεί μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ασφαλή λειτουργία της δομής, πολύ περισσότερο τώρα το καλοκαίρι με τους χιλιάδες επισκέπτες στο νησί.

Η Μαρία Κομνηνάκα για τους "τοκογλύφους με κρατική έγκριση" - Κατέθεσε και  την επιστολή των επαγγελματιών της Πέτρας | Lesvosnews.net

Τόνισε ότι η «Γαλάζια Ελευθερία» δεν μπορεί να χτιστεί μόνο με τα εμβόλια επισημαίνοντας πως οι νησιώτες παραμένουν όμηροι ενός συστήματος υγείας που δεν τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε περίθαλψη και φροντίδα.

Οι απαντήσεις του υφυπουργού Υγείας, προκαλούν ακόμα περισσότερα ερωτήματα, από την άποψη ότι για όλες τις ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, που φτάνει σχεδόν το 50% του συνόλου στον ΟΕΥ του Νοσοκομείου, αρκέστηκε ν’αναφέρει τις 29 θέσεις (όλες προσωρινές), που προκηρύχθηκαν μέσα στη δίνη της πανδημίας και απ’ αυτούς τοποθετήθηκαν μόνο οι 12. Αυτά, ενώ οι άλλοι τέσσερις περιμένουν την έκδοση του ΦΕΚ.

Με την ειδικότητα αναισθησιολόγου, μόνο ένας θα τοποθετηθεί! Ελλείψεις είπε χαρακτηριστικά «υπήρχαν και θα υπάρχουν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα