ΑΘΗΝΑ
07:43
|
01.03.2024
Μια ιστορία γραμμένη από τον Ίαν Έντινκγτον του X-Force και Iron Maiden – Θα κυκλοφορήσει με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Kiss πρόκειται να εμφανιστούν σε ένα νέο κόμικς του εκδοτικού οίκου Dynamite Entertainment. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί σε μία νέα ιστορία, με τίτλο “Phantom Obsession”, η οποία γράφτηκε από τον Ίαν Έντινκγτον (X-Force, Iron Maiden) και θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Η σύνοψη του κόμικς αναφέρει: “Ως νεαρός άνδρας το 1978, ο Ντάριους Τσο παρακολούθησε μια συναυλία της αγαπημένης του μπάντας, ανάμνηση που έχει μαζί του μέχρι σήμερα. Τώρα είναι ένας μεγιστάνας της τεχνολογίας, αλλά μυστηριωδώς μοναχικός. Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι μπορεί να μην υπάρχει καθόλου, ότι απλά χρησιμεύει ως φάντασμα – προσωπείο μιας ατελείωτης κοινοπραξίας εταιρειών”.

“Τουλάχιστον έως ότου οι Kiss λαμβάνουν πρόσκληση με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να δώσουν  μια αποκλειστική συναυλία για αυτόν. Παίζοντας σε κοινό αποτελούμενο από τον Τσο, τον βοηθό του και πλήθος από ανδροειδών τύπου Westworld που εφευρέθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο, όλα φαίνονται λίγο παράξενα… Ειδικά όταν το συγκρότημα ξυπνά σε πολυτελή καταλύματα, αλλά χωρίς τρόπο να φύγει και τα πανίσχυρα φυλαχτά του να έχουν κλαπεί!”.

Πρόσφατα η αμερικανική ροκ μπάντα κυκλοφόρησε το τρέιλερ επερχόμενου ντοκιμαντέρ με θέμα την 50ετή καριέρα της με τίτλο “Biography: KISStory”.

Τα τέσσερα εξώφυλλα του “Phantom Obsession”Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Η Φίνος Φιλμ «αποχαιρετά» τον Ηλία Λογοθέτη (video)

«Η Σκέψη»: Όταν το φίδι της γνώσης σε τρώει από μέσα

«Έφυγε» ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα