ΑΘΗΝΑ
15:14
|
26.04.2024
Προαναγγελία με ανάρτηση στο Facebook με σχόλιο “όταν η αθλιότητα γίνεται πρωτοσέλιδο”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντίδραση του Νίκου Παππά προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Τα Νέα” προαναγγέλλοντας μάλιστα την προσφυγή του στη δικαιοσύνη με ανάρτηση στο Facebook. “Όταν η αθλιότητα γίνεται πρωτοσέλιδο, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη”, έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανάρτησή του. Ο πρώην υπουργός κατηγορεί την εφημερίδα για “διαστρέβλωση της πραγματικότητας”.

Χθες, στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά το ενδεχόμενο ευθυνών του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, έγγραφο που διαβιβάστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- στα μέλη της Επιτροπής απέδειξε τη νόμιμη προέλευση των 3 εκατ. ευρώ και τη διοχέτευση του ποσού στην παραγωγική δραστηριότητα της “Τοξότης ΑΕ”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, με ανάρτησή του σημειώνει πως δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη “τη σημερινή πρωτοσέλιδη αθλιότητα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ» υπογραμμίζοντας πως «η προανακριτική κατέληξε σε ‘φιάσκο’, επειδή γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της, το μόνο που τους μένει είναι μια τερατώδης και αγωνιώδης, θα έλεγα, προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας”.

? Όταν η αθλιότητα γίνεται πρωτοσέλιδο, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.Φίλες και φίλοι, καλημέρα.Δεν θα μπορούσα να αφήσω…

Posted by Νίκος Παππάς on Wednesday, June 2, 2021

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό αυτό συμβαίνει “τόσο από τη Ν.Δ., η οποία αλλοιώνει -με τις διαρροές της- τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία, όσο και από τα φιλικά της έντυπα”. Στο κείμενο που ανήρτησε ο Νίκος Παππάς παραθέτει τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις και αποκαλύψεις που προέκυψαν χθες από την προανακριτική επιτροπή.

Με πληροφορίες από Αυγή, Εφ.Συν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα