ΑΘΗΝΑ
04:39
|
20.09.2024
Νεαρή γυναίκα πέθανε από έμφραγμα την ώρα του γάμου της ωστόσο, αντί να τερματιστεί η τελετή, αντικαταστάθηκε σχεδόν αμέσως από τη μικρότερη αδελφή της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεαρή γυναίκα πέθανε από έμφραγμα την ώρα του γάμου της στην Ινδία, ωστόσο αντί να τερματιστεί η τελετή, αντικαταστάθηκε σχεδόν αμέσως από τη μικρότερη αδελφή της, η οποία παντρεύτηκε τον γαμπρό στην ίδια τελετή.

Κατά τη διάρκει της μακάβριας γαμήλιας τελετής, η σορός της θανούσας βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο, προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά το πέρας της διαδικασίας, αναφέρει η Daily Mail.

H άτυχη γυναίκα, ονόματι Σουρμπί υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής στην πόλη Ετάγουα, της πολιτείας Ούταρ Πραντές, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει στεφάνια με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ όπως ορίζει η ινδουιστική γαμήλια παράδοση. Στο σημείο εκλήθη άμεσα ένας ντόπιος γιατρός, που δεν κατάφερε να επαναφέρει τη νεαρή γυναίκα.

Ο θάνατος της Σουρμπί λογικά έπρεπε να σημάνει και το τέλος της γαμήλιας τελετής, όμως  οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού συμφώνησαν να αντικαταστήσουν τη θανούσα με την αδελφή της Νίσα ώστε να  συνεχιστεί ο γάμος.

Ο θείος της Σουρμπί, Ατζάμ Σινγκ ομολόγησε στην Daily Mail ότι ήταν “μια δύσκολη απόφαση” για την οικογένειά της καθώς την ώρα που στόλιζαν την αντικαταστάτρια αδερφή για τον γάμο, η Σουρμπί κειτόταν νεκρή στο διπλανό δωμάτιο. “Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναιστήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο”, είπε.

“Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση… Και οι δύο οικογένειες κάθισαν κάτω να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε ως αντικαταστράτρια τη μικρότερη αδελφή μου, Νίσα. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν”, ανέφερε ο  Σαουράμπ, αδελφός της άτυχης γυναίκας στο πρακτορείο IANS.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στην μακάβρια απόφαση της οικογένειας συνέβαλαν διάφοροι λόγοι. Από τη μία μεριά, η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό να περίμενε κάποια σημαντική για την επιβίωσή της “προίκα” από την πλευρά του γαμπρού . Από την άλλη, η οικογένεια του γαμπρού θέλησε να αποφύγει το “στίγμα” της ακύρωσης του γάμου.

“Η μητέρα πονάει πολύ. Φωνάζει το όνομά της μέρα και νύχτα, καθώς ήταν η μεγαλύτερη κόρη της και είχε μεγάλα όνειρα για εκείνη. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη”, είπε ο αδελφός της Σουρμπί στην Daily Mail για τη μητέρα τους Γκουντί Ντεβί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα