ΑΘΗΝΑ
14:00
|
25.04.2024
Πέρασε μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον ιό – Σύμφωνα με φήμες 14 άτομα διαγνώστηκαν με Covid-19.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο εμπόδιο για την έβδομη επικίνδυνη αποστολή του Τομ Κρουζ. Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Paramount επιβεβαίωσε πως διακόπτονται για δύο εβδομάδες τα γυρίσματα της ταινίας “Mission: Impossible 7” στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας θετικών κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στο προσωπικό της παραγωγής. Τα γυρίσματα της ταινίας με τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του Ίθαν Χαντ θα αρχίσουν εκ νέου στις 14 Ιουνίου.

Ο αριθμός των ατόμων που διαγνώστηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό δεν έχει ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ “The Sun” είναι τουλάχιστον 14. Ο Τομ Κρουζ, παραγωγός και πρωταγωνιστής της κατασκοπευτικής σειράς κινηματογραφικών ταινιών, μπήκε σε καραντίνα. Σύμφωνα με τη “The Sun” ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι έξαλλος με το νέο εμπόδιο που θα καθυστερήσει κι άλλο την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής παραγωγής.

Ο Τομ Κρουζ φέρεται να είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, οι οποίες στη συνέχεια όλες βρέθηκαν θετικές στον ιό. Πηγές αναφέρουν ότι οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό βρίσκονταν “σε απόσταση λίγων μέτρων” από τον 58χρονο Αμερικανό ηθοποιό στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία “Mission: Impossible 7”. “Ο Τομ είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη”, δηλώνει μη κατονομαζόμενη πηγή. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Ο κορονοϊός χτύπησε για πρώτη φορά τις επικίνδυνες αποστολές του Τομ Κρουζ τον περασμένο Οκτώβριο με 12 κρούσματα τότε. Λίγους μήνες αργότερα, διέρρευσε στα ΜΜΕ ηχητικό ντοκουμέντο με τον ηθοποιό να ωρύεται στο κινηματογραφικό συνεργείο για παραβίαση των οδηγιών προστασίας από τον Covid. Ο Κρουζ είδε δύο μέλη του συνεργείου να μην τηρούν τις αποστάσεις και φέρεται να τους είπε: “Εάν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό θα σας πάρει ο διάολος από εδώ”, ή όπως είπε στη γλώσσα του: “you’re fucking gone”.

Τους τελευταίους μήνες, τα γυρίσματα της ταινίας “Μission: Impossible 7” πραγματοποιούνται στο κινηματογραφικό στούντιο “Longcross Studios” στο Σάρει, έξω από το Λονδίνο. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Κρουζ. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ και Ρεμπέκα Φέργκιουσον. Πάντως η ταινία έχει ήδη τρέιλερ:

Πηγή: BBC, Variety

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Σε δημοπρασία ο εξαφανισμένος για 100 χρόνια πίνακας του Κλιμτ

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα