ΑΘΗΝΑ
13:56
|
22.06.2021
Μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα - Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η μητέρα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ένα βρέφος 45 ημερών από την Κέρκυρα, μετά την ξαφνική επιδείνωση της υγείας του, ενώ νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος ανέλαβε τη μεταφορά του βρέφους με σκάφος από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα και εν συνεχεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου Κέρκυρας, που επικαλείται η ιστοσελίδα corfutvnews, ένα αυξημένο ένζυμο προκάλεσε ερωτήματα στους γιατρούς, που αποφάσισαν την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου το βρέφος υποβάλλεται σε εξετάσεις. Το βρέφος συνόδευσαν η μητέρα του και ένας γιατρός.

Όπως ανέφερε στο OPEN o πρόεδρος εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων Γιώργος Φλούδας, το βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία του, νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα λοιμωδών στην παιδιατρική κλινική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να εκτιμηθεί η συνολική πορεία της υγείας του. Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε και η μητέρα του.

Πηγή: Έθνος, Corfutvnews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεμόπουλος: Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω

Στο 92,98% η αποτελεσματικότητα του κουβανικού εμβολίου Αμπντάλα

Αυστρία-κορονοϊός: Kάτω από 100 ο αριθμός των νέων μολύνσεων

Συνάντηση Β. Κικίλια – Στ. Κυριακίδου την Τρίτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα