ΑΘΗΝΑ
01:37
|
27.04.2024
"Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη παράδοση στο τένις αλλά έχουμε μεγάλους πρωταθλητές" είπε η Σάκκαρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθονται και μας βλέπουν, είναι σημαντική η υποστήριξη τους!” τόνισε το απόγευμα σε δηλώσεις της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τεννίστρια, Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της στο τουρνουά τέννης Ρολάν Γκαρός επί της περσινής φιναλίστ Σοφία Κένιν.

Η απογευματινή νίκη της που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν της προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ηρεμία, λέγοντας πως απλά είναι χαρούμενη επειδή θα βρεθεί στα προημιτελικά για πρώτη φορά και γι’αυτό είναι αποφασισμένη να απολαύση τη στιγμή.

Μαρία Σάκκαρη: Ορίστηκε το ιστορικό ματς με την Κένιν στο Roland Garros

Η Σάκκαρη μιλώντας σε συνεργείο της ΕΡΤ δήλωσε: “Είναι μια μεγάλη στιγμή και για μένα. Έχω καλά παραδείγματα από τους Έλληνες τενίστες, τη Λένα Δανιηλίδου και το Στέφανο Τσιτσιπά. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη παράδοση στο τένις αλλά έχουμε μεγάλους πρωταθλητές”.

Η Αμερικανίδα Σοφία Κένιν πανηγυρίζει τη νίκη της κόντρα στην Οσταπένκο για το Roland Garros

Ερωτηθείσα ποια αντίπαλο θα προτιμούσε να έχει σε επόμενο κρίσιμο αγώνα η Σάκκαρη απάντησε: “Δεν έχω κάποια προτίμηση. Θα το απολαύσω θα παίξω το τένις μου. Σε αυτό το σημείο που έχω φτάσει δεν θέλω να βάζω φοβίες και προσδοκίες στον εαυτό μου. Θα μπω να παίξω το παιχνίδι μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά!”.

Τι είναι το τουρνουά τέννις Ρολάν Γκαρός

Το «Ρολάν Γκαρός» είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά τέννις στον κόσμο (επονομαζόμενα και τουρνουά του γκραν-σλαμ) και το κορυφαίο σε χωμάτινη επιφάνεια. Τα υπόλοιπα τρία είναι το Γουίμπλεντον (σε φυσικό γκαζόν ), το Αυστραλιανό (Μελβούρνη) και το Αμερικανικό (Νέας Υόρκης), σε σκληρή συνθετική επιφάνεια.

Διεξάγεται κάθε χρόνο στο Παρίσι από το 1891 και διαρκεί δύο εβδομάδες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα