ΑΘΗΝΑ
17:04
|
16.04.2024
Οι δηλώσεις της Ελληνίδας τενίστριας μετά τον αποκλεισμό της από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στον συγκλονιστικό ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που κράτησε τρεις ώρες και 18 λεπτά η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ρολάν Γκαρός και ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-5, 6-4, 9-7) από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβαλε τις βάσεις για να προκριθεί στον τελικό. Στο καθοριστικό τρίτο σετ προηγήθηκε με 5-3, είχε match ball, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.  Πλέον η Κρεϊτσίκοβα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό τη Ρωσίδα Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται για πρώτη φορά στον τελικό.

Στις δηλώσεις της μετά την αναμέτρηση η 25χρονη Σάκκαρη δεν έψαξε για δικαιολογίες: “Ναι, πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αγχώθηκα αρχίζοντας να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι μόλις έναν πόντο από τον τελικό. Υποθέτω ότι είναι λάθος ενός πρωτοεμφανιζόμενου. Το καλό είναι ότι όταν δώσω ξανά στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι σε αυτήν τη θέση, τότε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να το ξανακάνω. Μόλις αγχώθηκα λίγο, το παιχνίδι μου έγινε πιο παθητικό και ειδικά στους σημαντικούς πόντους. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι θα μάθω από αυτό. Η σημερινή απώλεια πονάει πολύ, γιατί ήμουν τόσο κοντά. Ήμουν μόλις έναν πόντο μακριά. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πολλά θετικά και μερικά αρνητικά. Απλώς πρέπει να προχωρήσω και να δω πώς θα το κάνω την επόμενη φορά”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εξετάζονται εναλλακτικές για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Αντεπίθεση του Ιράν: Η τέχνη της προσποίησης πριν το «γκολ»

Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα