ΑΘΗΝΑ
14:11
|
26.04.2024
Πρώτες δηλώσεις του 29χρονου Δανού μεσοεπιθετικού μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην “πρεμιέρα” του Euro 2020.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ιατρικό προσωπικό και τους συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας ευχαρίστησε ο Κρίστιαν Έρικσεν, στο πρώτο του μήνυμα μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το περασμένο Σάββατο κατά την αναμέτρηση της ομάδας του με το εθνικό συγκρότημα της Φινλανδίας στο πλαίσιο του Euro 2020.

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ, μίλησε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράστασή τους”.  Ο Έρικσεν εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή. 

Το γήπεδο “πάγωσε” όταν ο 29χρονος κατέρρευσε με ανακοπή καρδιάς, στο 42ο λεπτό του αγώνα. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας, με τη χρήση απινιδωτή κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια. 

“Η καρδιά του σταμάτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να βρούμε τι πραγματικά έγινε. Είχε φύγει όμως. Ευτυχώς μετά από μία απινίδωση επανήλθε. Πόσο κοντά φτάσαμε στο να τον χάσουμε; Πραγματικά δεν ξέρω. Οι εξετάσεις του είναι όλες καλές δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις”, σημείωσε ο Μόρτεν Μπέσεν, γιατρός της εθνικής Δανίας σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα