ΑΘΗΝΑ
13:22
|
02.05.2024
Στελέχη του υπουργείου Άμυνας και στρατιωτικοί παρέστησαν σε κηδεία γνωστού ναζιστή αποκαλύπτοντας τις σχέσεις με κυβέρνηση και Μητροπολίτη Επιφάνιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποκαλυπτική για τις ναζιστικές σχέσεις και βάσεις μέρους της ουκρανικής κυβέρνησης και του στρατού στη χώρα ήταν η κηδεία που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στον ναό της Μονής του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ στο Κίεβο του επικεφαλής του αυτοκέφαλου της Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτη Επιφανίου.

Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης Επιφάνειος είναι επικεφαλής της λεγόμενης αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, η οποία έχει αναγνωριστεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Εκκλησία της Ελλάδας, όχι όμως από την πλειονότητα των ορθοδόξων Εκκλησιών στον κόσμο.

Η τελετή αφορούσε το μέλος του στρατιωτικού ναζιστικού  τμήματος SS, “Γαλικία” και πρόεδρο της περιφερειακής αδελφότητας του Κίεβου “βετεράνων” του OUN-UPA, Ορέστ Βασκούλ.

Είναι δε ενδεικτικό το γεγονός πως σε αυτήν παρέστησαν με…προεδρικό διάταγμα εκπρόσωποι του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας και στρατιωτικοί ενώ το φέρετρο του νεκρού ήταν σκεπασμένο με την ουκρανική σημαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας romfea.gr, η συμμετοχή στρατιωτικών και εκπροσώπων του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας “άναψε φωτιές” σε κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία.

kideia ss1

Επιπλέον αρκετά Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφοι προβληματίστηκαν και ενοχλήθηκαν για την εμφάνιση στρατιωτικών στην κηδεία ενός ναζιστή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΜεΡΑ25: Προκλητική η αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Συγκέντρωση στο Γερεβάν με αίτημα την παραίτηση του Νικόλ Πασινιάν

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα