ΑΘΗΝΑ
15:40
|
20.04.2024
Το διάσημο μοντέλο, τηλεπερσόνα και influencer παραδέχεται ότι έκανε bullying σε βάρος πολλών ανθρώπων στο Twitter.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έλυσε τη σιωπή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα μήνα η Αμερικανίδα Κρίσι Τέιγκεν ζητώντας συγγνώμη δημοσίως για το διαδικτυακό bullying που έκανε σε βάρος πολλών ατόμων στο Twitter. Το διάσημο μοντέλο τηλεπερσόνα και influencer δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ζητώ συγγνώμη. Ήμουν τρολ. Τελεία”. Στην ανάρτησή της η Τέιγκεν κάνει λόγο για το “συντριπτικό βάρος του να μετανιώνω πράγματα που είπα στο παρελθόν”.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του το BBC, τον περασμένο μήνα το μοντέλο είχε αναρτήσει μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, όπου ζητούσε συγγνώμη από την τηλεπερσόνα Κόρτνεϊ Στόντεν, η οποία είχε κατηγορήσει την Τέιγκεν για διαδικτυακό bullying. Η Στόντεν δέχτηκε την συγγνώμη αλλά είπε ότι θα μπορούσε να είναι απλώς μια προσπάθεια περιορισμού της ζημιάς στη φήμη της Τέιγκεν. Το 2011 η Τέιγκεν ήταν 25 ετών και η Στόντεν μόλις 16. Το μοντέλο προέτρεπε μέσω Twitter την 16χρονη Στόντεν να δώσει τέλος στη ζωή της.

Πάντως στην τελευταία και πιο πρόσφατη απολογητική της ανάρτηση στο blog της η Κρίσι Τέιγκεν αποκαλύπτει ότι έχει αρχίσει να επικοινωνεί ιδιωτικά με όλα τα άτομα που έχει προσβάλλει στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν διευκρίνισε, πάντως, ποια είναι αυτά τα άτομα.

“Απλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τα απαίσια tweets που έκανα στο παρελθόν”, γράφει η Τέιγκεν, σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ. “Ήμουν τρολ, τελεία. Και ζητώ συγγνώμη”, πρόσθεσε. Εξήγησε επίσης ότι στράφηκε στο Twitter για να τραβήξει την προσοχή, να αυτοπροβληθεί “μέσα από χοντροκομμένες, έξυπνες και ακίνδυνες ατάκες, όπως πίστευα τότε. Νόμιζα ότι με έκανε κουλ και πιο προσιτή αν κορόιδευα διάσημους”. Και τέλος, το μοντέλο εξομολογείται λέγοντας ότι στην πραγματικότητα ήταν ανασφαλής, ανώριμη “σε έναν κόσμο που πίστευα ότι χρειαζόταν να εντυπωσιάζω αγνώστους για να γίνομαι αποδεκτή”.

Περίπου 13,5 εκατομμύρια άτομα ακολουθούν την Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter και 35 εκ. στο Instagram, όπου αναδημοσίευσε την απολογητική ανάρτηση από το ιστολόγιό της.  

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα