ΑΘΗΝΑ
14:53
|
07.07.2024
Χτύπησε σε καλώδιο και προσγειώθηκε άτσαλα στο “Allianz Arena” του Μονάχου κατά την αναμέτρηση Γερμανίας-Γαλλίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρκετά άτομα διακομίστηκαν με τραύματα σε νοσοκομείο του Μονάχου, τα οποία προκάλεσε ακτιβιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης Greenpeace, ο οποίος πέταξε με ανεμόπτερο πάνω από το γήπεδο “Allianz Arena” ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση ανάμεσα στην εθνική Γερμανίας και στην εθνική Γαλλίας.
 
Στο ανεμόπτερο του ακτιβιστή ήταν δεμένο ένα πανό, που έγραφε “διώξτε μακριά το πετρέλαιο” με το σήμα της περιβαλλοντικής, οικολογικής οργάνωσης, όμως ο χειριστής του χτύπησε πρώτα σε ένα καλώδιο (στο οποίο ήταν δεμένη μία απ’ τις κάμερες της μετάδοσης) πάνω απ’ τον αγωνιστικό χώρο και προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο, να τραυματιστεί. Ο ακτιβιστής συνελήφθη από την αστυνομία.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος του αγώνα ότι “οι διωκτικές αρχές θα αναλάβουν τα απαραίτητα μέτρα για αυτήν την επικίνδυνη και ριψοκίνδυνη ενέργεια”. Ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ χρειάστηκε να σκύψει για να μην τραυματιστεί από μεγάλο αντικείμενο που έπεσε πολύ κοντά στον γαλλικό πάγκο. Ένα άτομο της γαλλικής αποστολής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου του Μονάχου.

Να σημειωθεί ότι η Γαλλία επικράτησε με 1-0 της Γερμανίας με αυτογκόλ του αμυντικού Ματς Χούμελς.

Πηγή: BBC Sports


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά τώρα στην Ξάνθη – Μεγάλη κινητοποίηση

14 νεκροί στο Νεπάλ, καθώς οι μουσώνες προκαλούν πλημμύρες στη Νότια Ασία

Για «τέσσερα στα τέσσερα» και Παρίσι, η Εθνική κόντρα στην Κροατία

Οικουμενικός Πατριάρχης: Η κλιματική αλλαγή η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα