ΑΘΗΝΑ
09:25
|
03.05.2024
Το ίδιο έκανε αργότερα και ο Πολ Πογκμπά με τα μπουκάλια της χορηγού Heineken.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία κίνηση ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας και ένας από τους κορυφαίους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, έδειξε απείθεια απέναντι στους χορηγούς της διοργάνωσης του Euro 2020 και προκάλεσε ταραχή στα διεθνή χρηματιστήρια. Ο υπεράνω χορηγών Κριστιάνο Ρονάλντο, γνωστός πολέμιος της ζάχαρης και λάτρης της υγιεινής διατροφής σνόμπαρε τα δύο μπουκάλια της Coca-Cola που οι διοργανωτές φρόντισαν να βρίσκονται μπροστά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με την εθνική Ουγγαρίας για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο γνωστός κι ως “CR7” ζήτησε να αντικατασταθούν τα μπουκάλια του πολυεθνικού κολοσσού των αναψυκτικών με νερό και η μετοχή της εταιρείας που είχε ανοίξει στα 56,1 δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά έκανε βουτιά κατά 1,6% πηγαίνοντας στα 55,22 δολάρια. Δηλαδή από τα 242 δισ. δολάρια που αποτιμάται η συνολικά αξία της εταιρείας, μέσα σε ένα απόγευμα αυτή έπεσε στα 238, με τη χασούρα να φτάνει τα 4 δισ. δολάρια.

Η Coca-Cola, ένας εκ των επίσημων χορηγών του Euro 2020, απάντησε: “Καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις προτιμήσεις του, διαφορετικά γούστα και ανάγκες”. Εκπρόσωπος της διοργάνωσης σχολίασε: “Στις συνεντεύξεις Τύπου προσφέρεται στους παίκτες μια ποικιλία επιλογών. Υπάρχει πάντα νερό δίπλα σε αναψυκτικά όπως η Coca-Cola και η Coca-Cola Zero χωρίς ζάχαρη”. Ωστόσο, ο Ρονάλντο με τους 300 εκατομμύρια followers στο Instagram είναι ένας από τους πιο ισχυρούς influencers στον κόσμο και δεν καταλαβαίνει από αυτά.

Στο γήπεδο πέτυχε δύο γκολ και κατάφερε να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν τερμάτων στην ιστορία του Euro παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Μισέλ Πλατινί της Γαλλίας.

Στο μεταξύ και ο μεσοεπιθετικός της εθνκής Γαλλίας Πολ Πογκμπά, ακολούθησε το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο σνομπάροντας τους χορηγούς. Ο Γάλλος έδειξε την αντίθεσή του στο αλκοόλ λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων καθώς είναι μουσουλμάνος και έδιωξε τα μπουκάλια της μπίρας Heineken από το πλάνο του στη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: The Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα